Dutch: Wat is eigenlijk een try-out lab? Op ETPRS18# is dit een vrolijke oefengelegenheid voor beginners en gevorderden. Kom de kunst afkijken, probeer zelf iets nieuws uit of laat juist zien waar je goed in bent. De avondsessie wordt geleid door de ervaren coaches Jason Bond en Rosana Navarro, die ervoor zorgen dat dit voor iedereen een geweldige avond zal zijn.

 

English: What is a try-out lab? At ETPRS18#, this is a fun practice room for beginners and more experienced TPRS teachers. Come to learn by watching and doing, try out something new or show everyone what you’re good at. The session will be hosted by the experienced coaches Jason Bond and Rosana Navarro, who will make sure this evening is a great experience for everyone.

 

 

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Name *
    Email *
    Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.