Dutch: Nieuwsgierig naar wie er op #ETPRS18 demo-taallessen komen geven? Jorn Lubbinge is docent Duits op een scholengemeenschap in het Noorden des lands. Jorn weet met zijn droge humor zijn Duitse TPRS-lessen onweerstaanbaar te maken. Ook deed hij onderzoek naar begrijpelijke input met interactieve e-books en ontwikkelde hij een taalles-versie van het bekende spel Weerwolven

 

English: Curious to know who will be leading the language classes at #ETPRS18? Meet Jorn Lubbinge, a German teacher in the North of the Netherlands. His humorous no-nonsense attitude makes his classes with TPRS irresistible. Jorn has done research on interactive e-books as a means to obtain comprehensible input and, as such, as a possible complementary activity in the TPRS classroom. He also developed a classroom version of the Mafia/Werewolves game.

 

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Name *
    Email *
    Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.