Dutch/Nederlands: Nieuwsgierig naar wie er op #ETPRS demo-taallessen komen geven? Maak kennis met Marianne van Klaveren, docente NT2 op een internationale school in Den Haag. Marianne is een natuurtalent in TPRS en houdt erg van afwisseling in haar lessen. Ze creëert zelf veel materialen om het verkrijgen van meer taalinput gemakkelijker te maken voor haar leerlingen. Op ETPRS zal Marianne de NT2-lessen verzorgen, die de gevorderden in TPR/CI zullen observeren.

 

English: Curious to know who will be leading the language classes at #ETPRS? Meet Marianne van Klaveren, teacher of Dutch as a Second Language at an international school in The Hague. Marianne is a natural in teaching TPRS and loves variation in her classes. She creates many CI materials to give her students access to more language input. At ETPRS, she will be teaching Dutch as a Second Language and the advanced CI/TPRS teachers will observe her lessons.

 

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Name *
    Email *
    Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.