Dutch/Nederlands: Nieuwsgierig naar wie er op #ETPRS workshops komen geven? Elissa McLean is een van hen. Zij is directeur van Express Fluency, een talenschool in de VS die geheel gebaseerd is op Comprehensible Input. Ze organiseert ook talentrips naar Spanje en Ecuador. Op ETPRS geeft ze workshops over Personalisatie en One Word Images.

 

English: Curious to know who will be presenting at #ETPRS? Elissa McLean is one of them. Elissa is the director of Express Fluency, a comprehensible-input based language school and teacher training center in the US. She also leads Spanish-language trips to Spain and Ecuador. At ETPRS, she will present on Personalisation and One Word Images.

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Name *
    Email *
    Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.